MokaHardware gi review af BJJNews.dk

Model: Moka Hardware, A3, sort.

Moka sort Gi

Pris: 799kr. i www.knockoutsports.dk og 800kr. via www.mokahardware.com – ved bestilling via sidstnævnte er man dog sikret personlig betjening af mændene bag mærket, som også kan vejlede ift. størrelse.

Bag MokaHardware står Shimon Mochizuki og Klaus Keading, hvis navne Moka er en sammentrækning af.

Pakken er blevet sendt med et, for mig, nyt system, der giver mig en SMS om hvor pakken er og hvornår jeg kan afhente den på posthuset. En lækker lille service, da jeg flere gange har oplevet at jeg, fordi jeg bor i et lejlighedskompleks, ikke modtager mine pakker, da det åbenbart for nogle postbude er en helt uoverskuelig opgave at lægge en afhentningsseddel i den rigtige postkasse.

Det første jeg bemærker da jeg pakker gien ud, er at den først og fremmest er meget let i forhold til de gier jeg ellers bruger. Dernæst er stoffet ualmindelig blødt og selvom det virker kraftigt, er jeg lidt nervøs for om gien vil kunne holde til at blive mishandlet af de store drenge jeg træner med.

Da jeg får gien på, må jeg erkende at den i mine øjne umiddelbart har den bedste pasform jeg nogensinde har prøvet; den sidder til hvor den skal, samtidig med at der er plads henover skuldre og i lysken.

Broderingen på ryggen er et sæt vinger med hvad der ligner en thaibokser i midten, med sloganet ”doo it” og en haj forneden. Jeg må være ærlig og indrømme at jeg ikke helt forstår det og derfor fanger Shimon på Facebook, som forklarer mig at udsmykningen er fra MokaHardwares første t-shirt og at sloganet kommer fra Starsky and Hutch og er et udtryk de bruger i en af filmene. Det er en lille smule indforstået (indtil nu), men egentlig også meget fedt at gien ”leveres med personlighed”.

Jeg har nu rullet 4 gange i gien, og min frygt for om stoffet kunne holde til den konstante afstraffelse en gi kan blive udsat for i hård sparring og masser af drills, har indtil nu været ubegrundet. Jeg var primært bekymret for bukserne, som er virkelig bløde, men de holder uden problemer til at blive flået i.

Gien bliver i det hele taget siddende som den skal, og jeg har ikke problemer med at snøren i bukserne går op, som jeg har oplevet ske med andre gier med snøre i bukserne. Jeg oplever heller ikke at gien bliver stor og slasket, når den bliver gennemblødt af sved, noget jeg ellers kan blive vanvittig over. Jakken er også tilstrækkeligt lang til at den bliver på plads i bæltet, uden at den er så lang at den hæmmer bevægeligheden, når man ligger på ryggen.

Alt i alt tror jeg at gien fra Moka bliver min nye favoritgi og da prisen er absolut konkurrencedygtig (den billigste BJJ gi i Danmark, så vidt jeg ved), spår jeg at vi kommer til at se rigtig meget MokaHardware gien.

Moka sort Gi

På en skala fra 1-5, med 5 som det bedste, giver jeg gien 4,75 – hvor de manglende 0,25 point skyldes at jeg skulle have hjælp til at forstå logoet.

1 thought on “MokaHardware gi review af BJJNews.dk

Comments are closed.